Hur kan jag kontrollera Dirtbike VIN?

Om din smuts cykeln tillverkades sedan 1981, den har en 17-tecken VIN som identifierar det som DNA. Inga två fordon som helst i världen har samma VIN. I varje position, använder koden siffrorna "0" till "9" och alla bokstäver utom "I", "O" och "Q" för att undvika att förväxla dem med "1" eller "0". Standardkoder ansöka om tecken i de första tre positioner och positioner nio och 10. Tillverkar göra upp sina egna koder för de återstående tecken. Kontrollera din VIN Online

Flera webbplatser erbjuder fordon avkodare för att kontrollera din smuts cykeln VIN. Ange VIN i utrymmena på Decodethis, VINquery eller Dmv och klicka på "Enter"-knappen. Decodethis ger detaljerad information om dirtbike gratis, erbjuder VINquery detaljerad information för en liten avgift, och Dmv ger märke, modell och motorstorlek, tillsammans med ett erbjudande att köpa en rapport fordon historia.
Tecken gemensam för alla fordon

Internationella koder utgör de första tre tecknen med det första identifiera landet - "1", "4" och "5": Förenta staterna, "betyder 2" Kanada, "J" avser Japan och så vidare. Tecken två och tre identifiera märke och modell. Karaktär nio avkodar från en formel eller algoritm som hindrar någon från att göra upp en falsk VIN, och karaktär 10 identifierar året.
Tillverkare Tecken

Tillverkarna använder tecken i positionerna fyra till åtta för att identifiera specifika funktioner i dirt bike. Lagen kräver dem att identifiera typen av motorcykel, linjen, motortyp och netto hästkrafter, men de kan identifiera andra funktioner efter eget gottfinnande. Tillverkarna använder de sju sista tecken för att identifiera fabriken och serienumret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108846.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.