Hur Fastsurrning en motorcykel i en Trailer

Innan du tar av på motorvägen med din vinst motorcykel i släptåg, att du vet hur man säkrar en motorcykel i en trailer så att den inte är skadad och inte lossnar när du transporterar den. Om du transporterar en stor touring motorcykel, se till att de främre tie downs inte är fästa på styret men närmare toppen av gaffeln. Annat än att, kommer processen och säkerhetsåtgärder du följer vara samma för alla typer av motorcykel du ska binda till en släpvagn. Saker du behöver
downs Spännband (2) stoppklossar
Visa fler instruktioner
1

Nivå släpvagnen. På vissa modeller kan du göra detta genom att släppa ned den främre tungan lastbryggan nära skumt och justera den tills släpet är nivån. På andra modeller, är det helt enkelt en fråga om att se till att du har släpvagn parkerad på ett jämnt underlag. När släpet är nivån, släpp lastramp på plats.
2

Push eller rida din motorcykel på trailer. Gå så långt fram som möjligt i trailern
3

Håll motorcykeln i upprätt läge,. Låt det inte lutar eller vila på cykelställ och inte ägnar centralstödet om så utrustad. Använda downs Spännband, ena änden av banan wrap flera varv runt ena sidan av styret och fäst den andra änden av slipsen ner till det främre hörnet av trailern, och se till att spärr hänger fritt och är tillgänglig. Bifoga en annan slips ner till den motsatta sidan av styret och främre hörnet av släpvagnen. När du är klar bör slips downs bilda ett "V"-form från styret till de främre hörnen på släpvagnen. Dra åt spärrhandtag, omväxlande från binda binda ner för att hålla banden ännu, tills banden är helt tätt.
4

Bifoga ett tie-down bandet i slutet av ramen på din motorcykel på varje sida av cykeln. Kör dessa dragremsor till de bakre hörnen för släpvagn, igen så att banden bildar ett "V"-form till cykeln. Alternate åtdragning spärrhandtag tills banden är helt tätt.
5

Placera ett hjul chock framför och bakom bakre däck för din motorcykel. Se till att du trycker på chocken mot däcket så däcket fångar den smala kanten av chock och kommer att hålla den på plats.
6

Kontrollera din slips nedgångar genom att försöka rocka motorcykeln framåt och bakåt och från sida till sida. Om du kan flytta din motorcykel, efterdra spärrhandtag. Du bör inte kunna flytta din motorcykel alls medan det är på släpet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106375.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.