2003 Harley Sportster 1340 Med en läckande bränsle Linje

Harley-Davidson utrustad 2003, 1340 cc Sportster med en gummi bränsleslang som bär bränslet från tanken till förgasaren. Krusade slangklämmor håller bränsleslangen på bränsle beslag vid bränsletanken petcock och förgasaren flottörhuset inlopp. Ålder, extrema förhållanden och bensin med varierande tillsatspaket - främst etanol innehåll - kan orsaka att gummit bränsleslangen att försämras och börja läcka. Skador på slangen felaktigt installerat och slangklämmor kan även införa en läcka i systemet. Frilägg och byt ut bränsleslangen med en minimal mängd arbete och verktyg. Saker du behöver
Ratchet
Allen föraren satt
sidavbitare
butik trasa
Ny bränsle slang Sida 2 nya bränslen slangklämmor
slangklämma tång (HD-97.087- 65B eller motsvarande) katalog Inch-pound momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort locket luftrenaren med en spärr och Allen drivrutin. Dra luftrenaren bort bakstycket.
2

Lossa de två stor diameter ryggplattan-till-topplocksskruvar med en spärr och Allen drivrutin. Lossa de tre ryggplattan till förgasaren skruvar ett eller två varv i taget, med hjälp av ett kors-mönster, tills de är frikopplade från förgasaren. Lossa bakstycket från motorn. Inspektera ryggplattan-till-förgasare packning för skador. Kasta och byt ut vid behov.
3

Vrid petcock bränsletillförseln till "Off".
4

Separata slangklämman band vid förgasaren och bränsletillförseln petcock med sidavbitare. Dra ut den gamla slangen från förgasaren och tappar petcock. Torka upp utspillt bränsle omedelbart med en trasa.
5

Installera den nya bränsleslangen på förgasaren tapp. Installera en ny slangklämma på bränsleslangen där den överlappar förgasaren tapp. Crimp slangklämman med en tång slangklämma. Kontrollera passningen och integritet slangklämma.
6

Sätt en ny slangklämma på den fria änden av den nya bränsleslangen. Montera slangen på bränsletillförseln petcock tapp. Crimp slangklämma på det område där bränsleslangen överlappar petcock tappen med en tång slangklämma. Kontrollera passningen och integritet slangklämma.
7

Montera bakstycket, packningen och bakre plattan till förgasaren skruvar, men dra inte åt skruvarna.
8

Skruva i de bakre plattan till topplocksskruvar, men dra inte åt dem.
9

Dra åt ryggplattan-till-förgasare bultar till 30 till 60 tum-pounds med en tum-pound momentnyckel och Allen drivrutin. Dra åt ryggplattan-till-topplocksskruvar till 120-144 tum-pounds.
10

Montera luftrenaren. Montera luftrenarkåpan med en spärr och Allen drivrutin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111609.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.