1980 CR250R Specifikationer

Den CR250R var en motorcykel tillverkad av Honda . Denna speciella motorcykel , även kallad Helsingör , gjordes mellan 1978 till 1988 . Motorcykeln hade smärre uppgraderingar och förändringar med varje årsmodell . Vissa modeller av Honda Elsinore används för närvarande för vintage motorcykel tävlingar som äger rum på många olika platser och är en sport som växer i popularitet , enligt Honda Elsinore webbsidan . Body Specifikationer

1980 Honda CR250R Helsingör kom i färgen Tahitian Red . Sätet var svart och hade ett rött " CR " -logotypen på den . Gasen tanken var plast. Ramen var en dubbel downtube . Avgaserna var ett centrum port avgaser . Ramen var en semi - dubbel vagga ram . Motorcykeln används FIM - typskyltar sida nummer .
Motor och transmission

Motorn var också Tahitian Red , för att smälta in med resten av motorcykeln kroppen . Motorn var en 247cc encylindrig tvåtaktsmotor . Motorn borrningen var 77mm och motorn slår var 64.4mm . Överföringen var en femväxlad close - ratio transmission .
Fjädring , drivlina och bromsar

Den främre hjulupphängningen Long var Resor teleskopgaffel . Den bakre suspension Swing Arm med långa resor . Motorcykeln hade påfyllningsbara stötdämpare . Drivlinan hade en kedja som är 520 av 110 . Den främre kedjehjulet var 14T och bakdrev var 49T . De främre och bakre bromsarna var både interna expanderande sko bromsar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109325.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.