Kawasaki H2 Information

För många motorcykel entusiaster, kraft och snabbhet är de viktigaste prioriteringarna. Den Kawasaki H2, utvecklades under tidigt 1970-tal, förkroppsligade båda dessa egenskaper. Även om det inte utvecklad för optimal gas körsträcka, var H2 inflytelserika i sin tid, tjänar erkännande som kanske den bästa racing motorcykel runt. Dess unika design presenterade en liten ram med en motor som kan generera mer hästkrafter än andra cyklar i samma storlek. Uppskattad som en del av historien, ser Kawasaki H2 närvarande mer exponering genom motorcykel visar än väg. Historia

Kawasaki H2 motorcykeln var först ut 1972, och fortsatte att produceras fram till 1975. H2 följt trender som fastställts av andra cykel tillverkare såsom Yamaha och Suzuki, kombinera mindre ramar med tvåtaktsmotorer som resulterade i låg gas körsträcka och höga utsläpp. Under loppet av två år, vann Kawasaki H2 åtta Nationella AMA titlar linjelopp, och blev känd som en av de snabbaste snabba cyklar. Produktionen av Kawasaki H2 avvecklades 1975, efter ökningar i utsläppsbegränsningar av Environmental Protection Agency, oljekrisen 1973 och andra faktorer minskade marknaden för fordon med låga gas körsträcka. Addera Identification

Kawasaki H2 har en tre-cylindrig luftkyld motor, de tre cylindrarna är varför dessa cyklar, och andra liknande, är vanligtvis kallas H2 har två cylindriska mätare visas direkt "tripplar." framför styret. Bifogat till detta är en stor rund central strålkastare. Två mindre reflektorer ligger till det nedre vänstra och nedre högra strålkastaren. H2 har även tre avgasrör, två på höger sida av cykeln och en på vänster.
Betydelse

H2 var avsedd att vara en liten ram motorcykel med en proportionellt större mängd energi än de flesta motorcyklar i sin viktklass. Enligt en broschyr som distribueras av Kawasaki när H2 började tillverkas, var motorcykelns enda syftet "att ge dig den mest spännande och fantastiska prestanda." The Kawasaki H2 blev en mycket inflytelserik tvåtakts trippel motorcykel, som många andra cykel tillverkare började kopiera en del av sin design för sina egna cyklar.
Funktion

Kawasaki H2 kan nå en toppfart på 120 mph. De två-takts trecylindriga motorn ger 685 inch-pounds av vridmoment vid 6.500 rpm, samt 74 hästkrafter vid 6800 rpm. Motorn använder en fem-växlad växellåda som manövreras med en kedjedrift.
Varning

Kawasaki H2 guzzles gas med en hastighet av 22 mpg och motorcykelns gas tank rymmer 4,5 liter. EPA: s riktlinjer om utsläpp från fordon har blivit ännu strängare sedan mitten av 1970-talet. Såvida du inte äger en modifierad Kawasaki H2, eller har ett intresse av att bygga om motorn och avgassystemet för att uppfylla EPA reglerna, kommer din motorcykel förbli en mycket ineffektiv fordon som kommer att skapa mer än sin beskärda del av föroreningar om man kör regelbundet.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107039.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.