Hur Debaffle en Suzuki C50

För en motorcyklist, är en djup, kraftfull avgasljud en mycket uppskattad hörbar sensation, vätskande ett vrål av råstyrka inifrån motorn. Tyvärr är de lager avgassystem monteras på dagens motorcyklar begränsas av regler för utsläpp, maskera bruset av motorn bakom en bullerdämpande skärm. Däremot kan Suzuki C50 ryttare eliminera denna baffel med grundläggande verktyg, drastiskt förbättra motorcykelns ljudet utan att behöva köpa en dyr eftermarknaden avgassystem setup. Dock bör det noteras att utföra denna modifiering kommer att upphäva din motorcykel garanti och kan även bryta mot lokala trafikföreskrifter koder. Saker du behöver Billiga 3-tums Bi-metall hålsåg
Hole sågspindel
1,5-tums Bi-metall hålsåg
Borrmaskin
magnetisk pickup Tool Review Broomstick
Vise-grepp tång
Visa fler instruktioner
1

Förbered hålsågar. Placera 3-tums hål såg på bersån. Skjut 1,5-tums hålsåg på arbor och centreras direkt i mitten av den 3-tums hålsåg. Lås hålen sågar på plats med Arbor låsskruven och skjuta i delarna till en elektrisk borrmaskin.
2

Skjut 1,5-tums hål såg under första ljuddämparens utloppsrör. Skär genom ljuddämparens ändplatta, börjar borra med lågt varvtal för att förhindra hålsågar glider av ljuddämparen. Öka borren hastigheten gradvis tills hålsåg har skurit helt igenom ändplatta.
3

bort gaveln från ljuddämparen, med hjälp av en magnetisk pickup verktyg för att dra ut änden plattan.
4

Sätt ett kvastskaft in i ljuddämparen utloppsrör. Arbeta kvastskaft upp och ner, vänster och höger, och i en cirkelrörelse. Använd långsam avsiktlig rörelser för att försvaga de interna svetsar som håller baffeln till ljuddämparen. Fortsätt tills baffeln och utloppsröret kännas lös.
5

Fatta tag i utloppsröret med skruvstäd-grepp tång. Vrid utloppsröret från sida till sida tills den kan dras helt ur ljuddämparen.
6

Upprepa proceduren på den återstående ljuddämparen. Starta motorcykeln och njuta av den nya ljudet av din Suzuki C50.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107259.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.