Hur till Mount Harley sadelväskor

För riktiga motorcykel entusiaster, att äga en Harley Davidson kan ibland verka nästan som en nödvändighet. En sann amerikansk tradition, har Harley Davidson funnits i över hundra år, och utöver de cyklar själva, Harley också säljer motorcykel tillbehör som sadelväskor. Många av dessa eftermarknad poster är enkelt även för en nybörjare att installera. Saker du behöver
sadelväskor
Drill
Skruvmejsel
Ratchet set
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken typ av sadelväskor du vill installera på din motorcykel. Sadelväskor kommer i både hårda och mjuka stilar. Båda stilarna är huvudsakligen installeras på samma sätt. Medan de hårda sadelväskor erbjuda mer skydd och säkerhet, de är dessutom skrymmande. Mjuka sadelväskor ger mindre skydd, men har en större flexibilitet
2

Rengör ditt område fender bult till färdig den för installation av dina sadelväskor. På Harley Davidsons är sadelväskorna installerade på baksidan av cykeln över den fender bulten området. Rensa detta område av smuts eller smuts för att hålla den fri från repor och fläckar.
3

Installera eventuella distanser eller lyft konsoler innan du placerar dina sadelväskor på din motorcykel. Spacers används för att förhindra sadelväskorna från vila mot avgasrören. De hjälper också undvika skador på motorcykeln. Distanserna och lyft konsoler behöver installeras tätt och måste vara ordentligt avstånd innan montering dina väskor.
4

Öppna förpackningen för sadelväska och lägga ut några medföljande hårdvara noggrant. Du kommer att använda hårdvaran att korrekt montera dina sadelväskor till dina fendrar, så att inte förlora det. Den sadelväska kit kan komma med en fender fäste. Om så är fallet, installera den längs fender vid denna tidpunkt. Den fender fäste innehar och stabiliserar dina sadelväskor. Se till att fästena är ordentligt åtdragna och installeras.
5

Rikta in hålen i sadelväska på bulten området på fender genom att hålla sadeln väska upp till fender. Det kommer att montera hål i sadeln väska som kommer att anpassa med fästet. Sätt bulten på plats och dra åt dem ordentligt efter att de hamnar rätt. Gör detta på båda sidorna på samma sätt.
6

Ta din Harley Davidson för en kort åktur. Stoppa flera gånger för att kontrollera montering och bultarna på sadelväskor. Se till att ingenting flyttas under åkturen och att tillbehören är fortfarande tight.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109693.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.