Bagage Alternativ för V-Strom 650S

Suzuki V-Strom 650 är ett äventyr touring motorcykel producerats sedan 2004. Att dela den V-twin motor med extremt populära Suzuki SV 650, är ​​V-Strom en kraftfull touring motorcykel med massor av vridmoment. På grund av den relativt låga vikt, bekväm körställning och god bränsleekonomi, är V-Strom 650 ett populärt val för långväga touring. Det finns ett antal bagage alternativ, allt från Suzuki originaltillbehör till eftermarknaden enheter. Hårdplast Bagage
p Det finns många hårda bagage alternativ för Suzuki V-Strom 650. Suzuki erbjuder fabriken, färgmatchad hårt bagage för sidorna och ovansidan. Dessa hårda fall kräver en särskild monteringssystem för V-Strom 650, som är tillgängliga från Suzuki

Andra företag -. Såsom Givi och SW Motech - sälja högkvalitativa system pakethållare, samt hård bagage. De främsta fördelarna med hård bagage är möjligheten att låsa hårda fall. De är också lätta att ta bort från pakethållaren.
Aluminium packväskor

kvintessensen bagage alternativet för motorcyklar äventyr touring är aluminium packväskor, en typ av kvadrat, aluminium motorcykel hård väska. Dessa kan skräddarsys eller köpas från eftermarknaden källor, och kommer att kräva en pakethållare för att montera dem. Trots att de är mycket hållbara, vissa tror att de inte är så estetiskt tilltalande som strömlinjeformade plast hårda fall.
Tyg Motorcykel Bagage
p Det finns en mängd av tyg motorcykel sida och topp kassar för V-Strom 650. De flesta av dessa enheter är universell passform (lite fäst till bagageräcken, medan andra har remmar som går under sätet). Den kvalitet och hållbarhet varierar kraftigt, med dyrare enheter med regnskydd, vattentäta behandlingar, reflektorer och andra användbara funktioner. Nackdelen med dessa är bristen på säkerhet och hållbarhet. Tyg motorcykel bagage tenderar att vara mycket billigare än hårda bagage, så budgeten sinnade motorcykel ägare kanske föredrar detta alternativ.
Tankväskor

Motorcykel tankväskor är en annan bagage alternativ som kan användas ensamt eller med andra bagage alternativ. Även kapaciteten hos en tankväska inte kan vara mycket stora, de är ofta praktiskt för objekt du vill ha enkel tillgång också. Dessutom finns det ofta tydliga påsar på toppen av tanken väska för en karta eller GPS-enhet. De hålls ofta till tanken med remmar eller magneter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110946.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.