Hur man tar bort de bakre bromsbeläggen på en Harley-Davidson Ultra Classic

Regelbunden inspektion av broms komponenter på din motorcykel är ett måste. När du bestämmer att bromsbeläggens tjocklek har sjunkit under minimalt slitage våningar på din bil, är det dags att byta ut dem. Ta bort bromsbeläggen från en Harley-Davidson Ultra Classic är en uppgift enkelt genom den genomsnittliga cyklisten. Några enkla verktyg och en kan-göra-attityd är mer än tillräckligt för att vara framgångsrik i denna strävan. Saker du behöver
kryssmejsel
Stor spackel
dräneringskärlet
SAE mutter förare som
DOT 5 silikon bromsvätska
Visa fler instruktioner

1

Vänd frigöringsflikarna och avlägsna högersidig Ultra Classic sadelväska. Lossa de två pad stiften på bromsoket med en mutterdragare, men ta inte bort. Ta bort de båda skruvarna från den bakre huvudcylindern lock med en kryssmejsel. Ställ kåpan åt sidan på en ren, torr plats för att förhindra kontaminering.
2

Placera ett uppsamlingskärl under den bakre huvudcylindern. Sätt press på insidan pad med en spackel, tvingar bromsoket kolven att dras. Tvinga kolven till tillräckligt tillbaka för att ge utrymme för att sätta in en ny platta, om det behövs. Dra ut två pad stiften del av vägen för att släppa ut bromsbeläggen. Släng de slitna bromsbelägg.
3

Fyll bakre bromshuvudcylindern till fill-line med Harley DOT 5 silikon bromsvätska. Montera den bakre luckan huvudcylindern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106103.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.