Hur får registreringsskyltar för Scooters

Om du har fattat beslutet att köpa en skoter, vet du redan många av fördelarna med skoter ridning och ägande. Dock finns en enhetlighet över hela linjen för nästan alla bilister: du kommer att behöva för att få registreringsskyltar. I de flesta stater, är detta fallet oavsett vilken förskjutning din skoter har. I vissa fall, dock kan du inte vara skyldiga enligt lag att få registreringsskyltar. Kontrollera med din lokala avdelning av motorfordon och få rätt registreringsskylten där lagen kräver kommer att hålla dig scootering glatt oavsett var du bor. Saker du behöver
dator med fungerande internetuppkoppling
Working telefon (tillval) katalog licensierad, väg-legal bil (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Bestäm din statens lagar om mopeder. I vissa stater är alla motordrivna fordon, oavsett storlek eller makt, som krävs enligt lag att bära registreringsskyltar samtidigt som du kör på allmänna vägar. I andra stater, är fordon under en viss slagvolym inte behöver bära registreringsskyltar. I det senare fallet, kommer du troligen bara att komma undan om din skoter är en 49cc modell. Om den har större förskjutning än så, kommer du antagligen att få en registreringsskylt. Se Resurser för en länk till DMV webbplatser i alla femtio USA.
2

Ring din lokala DMV för att ta reda på vad de kräver att du ta för att ansöka om din scooter s registreringsskylt. Vanligtvis kommer detta att omfatta skoterns chassinumret (VIN), ditt giltiga körkort (med klassificeringen för förskjutning av skoter, om tillämpligt), samt en serviceavgift för din tallrik.
3

Gå till din lokala DMV och fyll i tillämpliga pappersarbete. Använd ett korrekt licensierad, väg-legal bil för att komma till DMV. I vissa stater, kommer du att tilldelas en registreringsskylt för din scooter omedelbart efter att fylla ut den begärda pappersarbete och lämna den krävda dokumentationen och avgifter. I andra, kommer du att få en tillfällig skylt för att använda tills din riktiga plattan anländer med posten. I båda fallen ska du rida inte scootern på allmänna vägar tills du har fått den ena eller andra sortens registreringsskylt ordentligt fastsatt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106582.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.