Installationsanvisningar för Vance & Hines Big Shots VTX

Byta beståndet avgassystem på din motorcykel ger ökad effekt och ett djupare ljud. För att göra detta, kan du installera en eftermarknad avgassystem från Vance & Hines. Avgassystem från Vance & Hines finns i många typer, såsom Big Shot VTX. Denna typ av avgaser är känd som en sicksack-system, eftersom rören sitter en ovanpå den andra. Men, måste du montera rören innan du bifogar dem till din motorcykel. Saker du behöver
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

med en nyckel, ta bort skruvarna som används för att fästa röret för avgaserna i huvudet på den bakre cylindern. Upprepa detta steg för främre topplocket.
2

Leta fästet för avgasröret som ligger på botten av ramen. Detta är typiskt under överföring, beroende på modell av cykel. Ta bort skruven som håller fast fästet.
3

Dra gamla avgasröret av cykeln.
4

Placera en ny packning för avgaser på teckensnittet topplocket. Ställ i slutet av det nya avgasröret över packningen och fäst den med skruvarna och hylsnyckel. Upprepa detta steg för främre topplocket.
5

Passa fästet på baksidan av den nya avgasrör med bult hål i ramen för det gamla fästet. Sätt i en bult i fästet och dra åt med hylsnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110484.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.