Hur Bättringsfärg på en motorcykel Fender

Även den minsta skråma på någon del av en motorcykel kan vara mycket märkbar. Skärmarna är den största målade delar av motorcykeln. Det är där repor kommer att vara den mest märkbara. Stora, djupa repor eller urgröpningar kan målas, men det kan bli dyrt. Om repa eller chip är liten, är det mycket billigare att använda Bättringsfärg reparera fender. Saker du behöver
Sandpapper - 300 grit och 900 grit, särskilt
Vax och fett remover
Microfiber handduk
Bättringsfärg
Hobby pensel
Flytande polermedel
Orbital polermaskin
Visa fler instruktioner
1

Sand problemområdet med 300 sandpapper. Sand precis tillräckligt för att jämna ut hård kant som skapats av färgen där den möter den synliga ren metall. Färgen fäster mycket bättre på en slipad yta och håller längre.
2

Torka området med vax och fett remover och en mikrofiberduk för att ta bort eventuellt skräp eller olja från fingeravtryck. Dessa saker kan orsaka defekter i lacken eller inte tillåta det att ansluta sig till ytan.
3

Applicera bättringsfärg till området med en liten hobby pensel. Dessa borstar är högre kvalitet än de flesta bil-touch-up borstar. Använd tre eller fyra tunna lager, så att varje skikt torka i 15 minuter.
4

När färgen har torkat, sand området med våt 900 sandpapper. Kom också ihåg att hålla sandpapper våt som du arbetar. Detta utjämnar färgen och gör den smidig. Skölj området och låt den torka.
5

Applicera en liten mängd flytande polermedel till området. Använd en kretsande polermaskin att arbeta i föreningen. Detta polerar lacken och blandar sedan bätt-område med fender. För bästa resultat, polera hela fender.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106474.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.