Hur felsöker jag en 1994 Honda XL650R motorcykel?

Den XL650R är en motorcykel tillverkad av Honda. Det är en off-road motorcykel, som ofta används för terrängfordon förare i motocross. När du felsöker en motorcykel, beror den huvudsakliga roten till problemet oftare än inte från motorn på motorcykeln. När motorn inte startar, är motorcykeln övervägande värdelösa. Du kan kontrollera om motorn fungerar genom lämplig felsökning det med denna enkel och snabb process. Saker du behöver
Hylsnyckel
Duk
Fuel
Elstart
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna tanklocket från bränsletanken med händerna. Bränsletanken är direkt under sätet för Honda motorcykel. Tillsätt en liten mängd bränsle till tanken. Slå på motorn i XL650R. Om det inte startar, kan du ha en tändning problem inom din motorcykel.
2

Koppla loss tändstiftet och pluggar med hylsnyckel. Tråden och pluggar är på vänster sida av motorn på XL650R. Torka pluggarna och tråd i trasan. En fuktig tändstift kommer att störa tändningen av XL650R. Sätt tändstiften och tråd igen och dra åt dem med hylsnyckel. Slå på motorcykeln. Om det fortfarande inte startar så har du ett batteri problem.
3

Använd en elektrisk startmotor för att starta motorn på motorcykeln genom att ansluta kablarna till startmotorn på varje sida av motorn. Om det fortfarande inget svar från motorcykeln måste du köpa ett nytt batteri till din XL650R. Den elektriska startmotorn och batteriet kan köpas från de flesta bil-butiker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110508.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.