Hur du ändrar kopplingshandtaget på en Harley Ultra Glide

Harley-Davidson Ultra Glide kopplingshandtagen ger betydande mekanisk fördel för cyklisten. Monterad på vänster sida av styret, det är placerat för att användas av vänster hand, vilket lämnar högerhanden fri att styra gaspådrag och bromsar fram. Flera kopplingshandtaget alternativ finns på Ultra Glider: krom spakar, polerad aluminium, bred "comfort" grepp och "ez pull" spakar. Breda och /eller ez pull hävarmar är föredragna för personer med relativt svag vänstra styrka och kan bidra till att övervinna trycket av kopplingsfjädern. Saker du behöver
Clean butik trasor Sida 2 halvmåne skiftnycklar
Skyddsglasögon /skyddsglasögon
Utanför låsringen tång
New kopplingshandtaget
Ny koppling ledtapp snap-ring

Visa fler instruktioner
1

Täck framskärmen och bränsletank (ar) med rena butik trasor för att förhindra lackskador i händelse av ett verktyg tappas under arbetet. Skjut gummistövel skyddar skaderegleraren kopplingskabeln upp kabeln för hand för att exponera justerare. Lossa muttern skaderegleraren låset med skiftnycklar och skruva justeraren i, effektivt minska längden på kabeln ärmen.
2

Manövrera kopplingshandtaget att dra slack i kabeln upp till spaken. Sätt på skyddsglasögon, ta sedan bort kopplingen ledtappen snap-ringen sitter på undersidan av tappen. Tryck Pivåtapp uppåt och ut ur sitt hus. Dra spaken från huset och koppla ur kabeln hylsan från kopplingshandtaget.
3

in kopplingsvajern hylsan in i den nya kopplingshandtaget och engagera den i sin hållare i spaken. Dra den yttre hylsan kopplingskabeln bort från hävarmen att samla slacket på toppen. Trä vajern genom springan i huset och dra spaken fram till sin ståndpunkt, att hålla spänningen på kabeln så att den inte släpper från spaken.
4

Infoga kopplingshandtaget svänga tillbaka genom huset och spaken. Installera den nya kopplingen pivot snap-ringen på pivot, försäkra att den snäpper helt i sitt spår.
5

Dra spaken helt bakåt och styra fat i början av kopplingskabel ytterhylsa in dess spåret i höljet. Backa justerskruven kopplingskabel tills det mesta av slack är ur kabeln. Kontrollera fabriken specifikationer för kopplingskabel slutjustering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106643.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.