Ta bort och ersätt Motorcykel Styre

Styret på en motorcykel är säkrade till rattstången på cykeln med två eller fyra fästanordningar av metall. Om styret är skadade, måste du ersätta dem för din säkerhet. Också, installera eftermarknaden styret är ett av de mest märkbara cykel modifieringar. Varje motorcykel är annorlunda, men borttagning och utbyte processen kommer att vara i stort sett samma för alla cyklar. Vissa mc-styret har komponenter på dem som du behöver för att ta bort innan du byter styret. Saker du behöver
skruvmejsel
Ratchet set
Visa fler instruktioner
1

Lossa klämmorna som håller fast bromshandtaget, ljusomkopplare och startknapp med skruvmejseln . Om kablarna är fästa på styret med klämmor, sedan bända klämmorna öppna och dra ledningarna från styret.
2

Dra kabeln ansluten till kopplingen och bromsen hantera off. Lossa de två eller fyra skruvarna som håller styret på rattstången med spärrfunktion set. Drag styret av ramen. Addera 3

Place de nya styret på ramen och dra den säkra klämman. Anslut vajrar till spakarna på de nya styret motsatt sätt som du tog bort dem.
4

Byt ut delarna till de nya styret på motsatt sätt som du tog bort dem. Dra åt alla skruvar på komponenterna tills de ligger tätt.
5

Slå på tändningen. Testa ljus och starter för att säkerställa att de fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108493.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.