Wizard Motorbike bensintank specifikation

The Wizard 4 - Stroke Cykel Motor Kit kan ta någon regelbunden cykel och förvandla det till en motorcykel . Även om du kanske inte flyga ner på gatan på grund av sin 2 - hästars motorn , är guiden Motorcykel Kit ett roligt projekt och kommer med allt du behöver för att förvandla det gamla mountainbike i en motorcykel . Gas och Specifikationer Olja

Wizard motorcykel tar vanlig blyfri bensin och har en kapacitet bränsletank av 0,5 gallon ( 1,89 liter). Den har en påtvingad systemet stänksmörjning och en olja kapacitet på 8.48 ounces ( 250 ml ) . Det tar SAE 10W30 motorolja .
Motorspecifikationer

Wizard Motorcykel Kit levereras med en luftkyld fyrtakts OHV encylindrig motor , med en förskjutning av 49,1 kubikcentimeter . Den har ett hål -för - slag -förhållande på 41,8 -by - 35.8 millimeter . Den har en maximal uteffekt på 2 hästkrafter och körs vid 6.800 varv per minut . Den har även ett kompressionsförhållande på 7.1:1 , en float - typ förgasare och en transistoriserad magneto tändsystem .
Ingår

Satsen levereras med instruktioner , motor och växellåda , en gastank , 415 kedja , en påse med små delar , en motor fäste , en gasledning , en muffel klämma , en ljuddämpare , en kedjeskydd , en 56T kedjehjul , kedjehjulet installation kit , en tredelade bred pedal , en kedja dagdrivare, gasreglage och ingreppsanordningen spaken .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109865.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.