Hur till Ändra Harley Styre

Harley Davidson motorcyklar är ett populärt val för dem som vill anpassa sina maskiner. De cyklar som startade den "Chopper" vurm ses ofta med skurna fendrar, sträckta ramar och utarbeta jobb färg. Emellertid är en av de enklaste och mest dramatiska ändringar en ny uppsättning av styret. De kan monteras på några minuter och kommer att helt förändra din hållning och körstil. Om du inte gillar resultatet, kan de vara tillbaka till det normala lika snabbt. Saker du behöver
tunga filtar eller handdukar
stjärnskruvmejsel
5/16 nyckel
Uppsättning Allen skiftnycklar
Visa fler instruktioner
1

Lägg ut filtar eller handdukar över din bensintank eller framskärm. När du tar bort kontrollerna från de befintliga barer, kommer du att begränsas till där du kan sätta dem på grund av längden på kablarna.
2

Starta vid ytterkanterna av barerna och arbeta inåt mot gafflarna. Ta gasreglaget monteringen genom att lossa insexskruvarna och separera de två halvorna. Broms-och kopplingshandtag arbetar på ett liknande sätt, med hjälp av två halvcirkelformade delar skruvas ihop runt baren.
3

Ta varje bit av en i taget och lägg dem försiktigt på den täckta fender eller bensintank. Se till att inte vrida eller dra i kablarna eller hydrauliska ledningar. När alla kontroller har tagits bort från barer, ta av skydden på baren fästen. Beroende på modell, kan dessa vara pop-off plastutrustning, eller de kan fästas med en stjärnskruvmejsel.
4

Lossa bar fästen som använder 5/16 nyckel. Arbete i ett kors mönster, lossa de fyra bultar tills du kan rotera stängerna fritt. Avlägsna alla fyra bultarna och de två halvcirkelformade fästen och lyft stängerna ut.
5

Montera de nya barer och ersätta konsolerna. Dra dem i samma kors-mönster tills staplarna är robust och gedigen. Ersätt alla spakar och reglage i samma ordning som du tog bort dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111436.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.