DIY Dyno Drum

En dyno trumma är ett annat namn för en acceleration dyno, vilket är en anordning som används för att mäta kraft, effekt eller vridmoment från en motor eller motor. Trumman av en Dyno är den stora centrala delen av Dyno. Om du har en dyno som har en skadad trumma, kan du göra din egen dyno trumman för att använda på din dynometer istället för att köpa en helt ny en. Saker du behöver
Tape Garbage åtgärd
kan
svart markör
Bågfil
Visa fler instruktioner
1

Mät längd och bredd trumma av dynometer med ett måttband. Kör ett måttband från ena änden till den andra och registrera mätningar för längden. Upprepa processen för bredden och djupet av trumman.
2

Lägg ut en metall soptunna och mäta storleken på trumman på soptunnan. Rita en liten linje med en svart markering på önskad Klippningsstället så soporna kan är redo att skäras till storleken på den gamla trumman.
3

Håll soptunnan stadigt på plats med din icke-dominanta handen, och plocka upp en bågfil med din dominanta hand. Rada upp bladet av bågfil med märket på soptunnan och trycka in den i burken.
4

Flytta bågfil och tillbaka över soptunnan tills du skär genom den och in i centrum . Fortsätt på samma sätt längs den svarta linjen tills du har klippt soptunnan till storleken på den gamla dyno trumman.
5

Linje soptunnan upp till den gamla trumman och kontrollera att det skars rätt . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111543.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.