Hur du anpassar en Honda Bike

Plasten bodykit på Honda motorcyklar är den mest synliga delen på motorcykeln och en av de mest prisvärda sätt att anpassa din Honda motorcykel . Plasten bodykit kommer att monteras till metallramen på motorcykeln med metall skruvar . Du kommer att behöva leta upp varje skruv som håller plasten bodykit till ramen . Det kommer att finnas fyra eller fler bitar till motorcykelns bodykit beroende på modell . Din lokala Honda motorcykel återförsäljare har allt som du behöver eller kommer de att kunna beställa det åt dig . Saker du behöver
Spärrhandtag standard inställd
Nya ​​Honda motorcykel bodykit
Visa fler instruktioner
1

bort metall bultar som fäster kit front kroppen metallramen med spärrfunktion set . Dra framför kroppen kit off av Honda motorcykel .
2

Ta bort metall bultar som håller fast den bakre delen av kroppen kit från ramen för Honda med spärrfunktion set . Dra den bakre delen av kroppen kit off av Honda motorcykel .
3

Montera den nya Honda kit motorcykel kropp på Honda börjar med bak och rör sig mot fronten . Placera det nya organet kit på ramen och ersätta metallbultar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107176.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.