Hur byter jag ut dreven och kedjan på en Bandit 1200?

Suzuki Bandit är en gata motorcykel med en 1200 cc twin fyrtakts vätskekyld motor. Denna sport motorcykel har två dreven och en enhet kedja. Ett drev är monterad på bakhjulet och den andra till transmissionen. Olika storlekar verktyg används för olika årsmodeller, men ersättning processen är densamma. Köp en ersättare kedjan från en motorcykel verkstad. Saker du behöver
låstängerna
Ratchet set
Motorcykel Lift
tryckstången
Hammer
Replacement kedjehjul
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna metall muttern på baksidan av svingarmen som säkrar axeln bulten på plats med låstängerna. Lossa bromsok bultar med en spärr set och dra bromsok från rotorn.
2

Höj Bandit från marken med en motorcykel hiss. Tryck på bakaxeln bulten ut från svängarmen och bakhjulet med en metall tryckstången och hammare. Skjut bakhjulet framåt, ta bort kedjan från kedjehjulet och dra hjulet från ramen.
3

Demontera bultarna runt bakhjulet drevet som håller fast den på hjulet med en spärr ställa. Drag av rotorn från ratten och ställ den nya drevet på hjulet. Dra åt alla bultar med en spärrfunktion set.
4

Följ kedjan till kuggkransen på sidan av motorn och ta bort muttern från mitten av drivhjulet med en ratchet set. Dra bort ramen och placera en ny drevet på motorn. Dra åt muttern som håller det nya drivhjulet.
5

Placera bakhjulet på ramen och anslut kedjan till båda dreven. Byt axelbulten motsatt sätt som du tog bort det. Byt bromsok på motsatt sätt som du tog bort den och dra åt alla bultar. Sänk Bandit till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110295.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.