Hur att rengöra en akryl Vindruta

Motorcyklar samt fartyg och flygplan, har akryl vindrutor. Akryl är en klar, hård plast. Medan de är lika effektiva som vindrutor, akryl vindskydd är mer känsliga för repor. För att förhindra att detta händer måste du följa en specifik regim vid rengöring en akryl vindrutan så att det förbättrar utseendet på vindrutan i stället för permanent fördärva det. Den viktigaste försiktighetsåtgärd, är att använda lämpliga rengöringsmedel. Saker du behöver
One-liters hink
Varmt vatten
Microfiber dukar
plast polish
Visa fler instruktioner
1

Fyll hinken med varmt vatten (ca 75 grader kommer att arbeta) och häll den över hela vindrutan. Fyll hinken en andra gång och mätta dina mikrofiber. Utan wringing ut dem, fastställa ditt helt utfälld mikrofiber på utsidan av vindrutan tills all akryl är täckt.
2

Låt dukarna sitta på vindrutan i 20 minuter. De kommer att fånga upp vatten på vindrutan istället för att låta den att rulla av. Detta är motsvarigheten till "blötläggning" vindrutan för att få det fastnat på skräp löst nog för dig att torka bort i nästa steg.
3

Dra dukar bort av vindrutan. Ta en ny, torr trasa och torka av utsidan av vindrutan i en upp och ner rörelse en gång för att ta bort den stora skräp. Torka inte en andra gång eftersom du inte vill att helt torka den.
4

Ta annan mikrofiberduk och tillämpa en tesked av plast polish till det. Torka både insidan och utsidan av vindrutan, i en upp och ner rörelse som tidigare, att polera akryl till en glans och ta bort återstående smuts. Om insidan av vindrutan är mycket smutsig, torka det med bara vatten innan du använder polish.
5

Låt vindrutan lufttorka. Torka den torr kan göra det randig och uppmuntra repor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106286.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.