Hur du köper en begagnad Honda Goldwing

Att köpa en begagnad Honda Goldwing kan vara en ekonomiskt sund och givande erfarenhet. Söka efter en begagnad Honda Goldwing för att passa din ridning behov kräver viss bakgrund i historien av modellen. Instruktioner
1

Hitta cykeln som passar dig bäst. Nyare modeller är tyngre och mer kraftfull, men ändå på grund Tekniken, hanterar de bättre med varje generation. Lyckligtvis flesta Goldwings ägs av mogna ryttare och det är ovanligt att hitta en som har försummats.
2

Leta flera cyklar för att visa och ordna för att undersöka dem i fullt dagsljus om det alls är möjligt. Ta en kunnig vän med dig som en extra uppsättning ögon och hjärnceller minst av den anledningen av anlöpning din entusiasm. Var beredd på att se några av de annonserade cyklar istället för hastigt köper det första används en du ser.
3

Beakta allmänna utseende krom för gropfrätning, färgen för blekning och flisning och borstad och polerad aluminium av motorn för korrosion. Om cykeln är hög körsträcka men immaculate, be att få se en underhållsjournal eller registreringar, kolla kvitton från en rostig, dåligt underhållna cykel
4

Ta cykeln för en provtur om möjligt eller fråga. för en demonstration i stället, kan även köra cykeln försiktigt genom växlarna medan stödd på centerstand klarlägga situationen för låten. Titta noga på däckets slitbana slitage och främre reglagen gaffel och tätningar gaffel för läckage eller läckage.
5

Diskutera det begärda priset av Honda Goldwing verser använt skick på cykeln. Däck som är lågt på slitbanan, måla, hårdvara eller klädsel som behöver bytas ut kan lämna dig lite köpslående rum. Fråga om du kan inkludera ett återköp klausul i köpebrevet att ersätta provtur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106146.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.