Honda MC Felsökning

Om du kan behärska konsten att några enkla felsökning på din Honda motorcykel, kommer du att bättre kunna hålla din cykel på vägen, i stället för i mekaniker butiken. Startat Problem
p Om startmotorn inte fungerar, kontrollera att vara säker på att tändningen är på och transmissionen är i friläge. Om det inte löser problemet, kan en batterikabel vara lös eller kan du ha en trasig säkring som behöver bytas ut. Batteriet kan också vara i behov av en avgift, eller möjligen döda.
Elektriska problem
Brända säkringar kommer att orsaka elektriska komponenter för att sluta arbeta.

Om någon elektrisk komponent i din motorcykel dör, kolla din säkringsboxen för en trasig säkring. Diagrammet på säkringsdosan visar dig var den ligger. Om du inte har rätt säkring och du måste rida, byt trasig säkring mot en som har samma eller lägre rating, som du kan göra utan att temporärt medan du får en ersättning för den trasiga säkringen.


Broms Problem
Kontrollera dina bromsbelägg om dina bromsar inte känner att de presterar normalt.

Om bromspedalen eller handbromsen känns som det inte fungerar optimalt, kolla dina bromsar direkt. Undersök kuddar för att se om de bär tunna. Om dynorna är slitna till utklipp, är det dags att ersätta både kuddar, de måste bytas parvis. Om dynorna verkar vara i gott skick, kan det finnas luft i bromssystemet. Se en återförsäljare för denna reparation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110740.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.