DIY: hur man ska täcka en motorcykel Seat

Den typiska motorcyklist betalar lite hänsyn till hennes maskinens säte på en dag-till-dag basis. Problemen börjar när stolens vinyl täcker börjar riva. Sitsen kan ersättas i sin helhet, ofta till ett högt pris. Replacement klädslar, tillgängliga genom flera eftermarknaden tillverkare, kan du täcka sitsen själv till en lägre kostnad. Arbete och tålamod krävs, men du ska inte behöva ta till hyra en professionell tapetserare för att göra jobbet. Saker du behöver
insexnyckel ställa
Startnyckel
Flat skruvmejslar
Staple Remover Review sits
Elektrisk häftapparat
Visa fler instruktioner

1

bort sitsen från motorcykeln, antingen med en insexnyckel eller genom att frigöra dess release mekanism med tändningsnyckeln. Vänd stolen upp och ner på en ren arbetsyta.
2

Använd en liten platt skruvmejsel för att dra klippen på baksidan av sätet trim ringen, om det finns någon. Dra trimringen bort från sätet.
3

Ta bort häftklamrar som håller klädseln på undersidan av sätet, med hjälp av en klammerborttagaren eller en flat skruvmejsel. Dra den gamla luckan från sätet och dess skum.
4

Vänd sätet och lägg den nya klädseln över det. Justera luckan tills den är i linje jämnt med sätet och vänd försiktigt på stolen igen.
5

tag i framsidan av klädseln och dra den tätt över kanten på sätet. Staple locket på plats, med hjälp av en elektrisk häftapparat.
6

Fatta sätesöverdraget 1 till 2 inches bort från den första klammern området och dra klädseln tätt över kanten på sätet innan häftning det på plats. Upprepa på motsatt sida av sätet. Arbeta dig runt botten av sätet, med hjälp av ett sicksackmönster tills locket är helt häftas vid sätet.
7

Placera trimringen runt basen av sätet och skjut klippen på ringens utskjutande stift på undersidan av sitsen.
8

tillbaka sätet på din motorcykel genom att vända stegen i dess avlägsnande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109110.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.