Hur man installerar Power Commander till en Harley Davidson Road King

Harley-Davidson Road King-serien har satt en hög standard. Byggd för lång tid, har Road King V-twin motor en bekväm stol, vindruta och hårda sadelväskor. För att öka kungens prestanda, kan en Power Commander elektronisk bränsle-insprutning styrenhet installeras enkelt att finjustera cykeln makt leverans. För modifierad Road Kings, vars friflytande luftintag och avgassystem kräver en större mängd bränsle för att fungera korrekt, är detta särskilt viktigt. Lyckligtvis kan installera Power Commander vara en av de enklaste uppgraderingar att utföra. Saker du behöver
Torx hylsnyckelsats
Hylsnyckel
Power Commander III kit
tuss
buntband
Velcro
dielektriskt fett
Visa mer Instruktioner
1

Ta den högra ram för att komma åt den elektroniska styrmodulen (ECM). Avlägsna ECM genom att skruva loss de två bultarna som håller fast den i ramen.
2

Koppla ECM från motorcykelns ledningsnät. Anslut den svarta kontakten från Power Commander modulen i ledningsnätet.
3

Förbered kontakten ledningsnätet för montering genom att rengöra den övre sidan av kontakten med den medföljande tuss för att avlägsna eventuella olja eller fett. Bifoga en remsa av kardborreband till ren yta av båda halvorna av kontaktdonet.
4

Ta bort skyddsfilmen från kardborrebanden och montera kontakten på undersidan av batteriet facket. Håll kontakten mot facket och pressa i 15 till 20 sekunder för att ställa in kardborrebandet s självhäftande baksida.
5

Anslut det grå kontaktstycket från Power Commander modulen till ECM. Dra åt ECM fästskruvar för att fästa den på ramen.
6

Fixera modulen Power Commander med zip-knyta den till ECM eller ram. Sätt tillbaka den högra luckan sidostommen att dölja ECM och Power Commander modul.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106077.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.