Hur en Thunderjet Fungerar på en förgasare

Thunderjet är det varumärkesskyddade namnet på en eftermarknad tillägg till motorcykel förgasare. Thunderjet utökad kolhydrater är inte lagligt för gatbruk i Kalifornien. Syftet med Thunderjet är att leverera extra bränsle när motorn går över 4500 rpm. Den mellanklass Problem

typiska omodifierade motorcykel förgasare har två bränslekretsar. Förutsatt carb normalt är avstämd, för låg hastighet stråle används från tomgång upp till ca 2500 rpm, när den huvudsakliga jet sparkar i. Motorcykel kolhydrater är så här eftersom jetplan för att mata bränsle till en motor som är igång är för små för att ge det bränsle som behövs vid tomgång. Problemet är att, när du använder endast två jetplan garanterar jämnhet vid låga hastigheter utan att kompromissa den övre änden, lämnar det en sörjig mid-range.
Hur Thunderjet anläggningsarbeten

Thunderjet är ett tredje bränsle krets som sparkar i över 4500 RPM. Den monteras externt och bearbetning av förgasaren skålen är nödvändigt, så det kräver professionell installation. När din mekaniker installerar Thunderjet måste hela förgasaren ställas in på nytt, naturligtvis, för att optimera huvudmunstycket för mid-range varvtal. Korrekt installerad och inställd, utjämnar Thunderjet ut effektkurvan.
ThunderPro

ursprungliga Thunderjet Systemet kompletteras av ThunderPro Thunderjet för motorer med stora förskjutning. Enligt Zippers Cycles,, en Maryland-baserade företag specialiserat på motorkonstruktion för racing motorcyklar i ThunderPro är en produkt av forskning och utveckling sker under utvecklingen av Thunderjet SuperPro förgasaren, en förgasare med inbyggd Thunderjet teknik.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110779.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.