Hur man installerar ATV Chains

ATV eller terrängfordon, är en tre-eller fyrhjuligt fordon som drivs av en liten bensinmotor. Operatören grenslar en stol och styr fordonet från en uppsättning av styret, ungefär som en motorcykel. ATV kommer passera nästan varje terräng med lätthet, men det finns vissa tillfällen då de behöver lite mer dragkraft, såsom lera-eller snötäckta spår. I dessa fall kommer du vill installera ett par slirskydd. Kedjorna grepp hala ytor där vanliga gummidäck skulle tappa greppet. Saker du behöver
ATV slirskydd
Visa fler instruktioner
1

Sätt ner kedjorna på en plan yta och räta några kinks. Se till att skarpa kanter Traction sidan av kedjan (eller den öppna kroken sidan av kedjan) står inför marken eller din ATV däck kan skadas.
2

Kör din ATV över kedjorna fram de bakre däcken vilar på dem. Se en fot av kedjan sticker ut förbi den bakre änden av ATV.
3

Demontera din ATV och få båda ändarna av kedjan upp över varje sida av ett däck. Bring sidan kroken upp från insidan av däcket till närmaste länken, dubbelklicka sedan tillbaka den och ansluta den till den sammanbindande länken. Upprepa samma procedur för utsidan av däcket. Kontrollera att du använder ett lika stort antal länkar på insidan och utanför anslutningar så att kedjan kommer att centreras på däcket. (Det bör finnas ett lika stort antal oanvända länkar i varje kedja.)
4

Ta de återstående länkarna i en av kedjorna från föregående steg och dra den genom insamling ringen på däcket kedjan. Dra slack ur kedjan och fäst sedan hakade änden av kedjan till schackel kontakten. Upprepa denna procedur för kedjan på andra sidan av däcket.
5

Repetera alla stegen ovan för att montera kedjorna till andra bakhjulet. Provköra ATV för en kort sträcka. Stanna fordonet och kontrollera kedjorna för täthet. Om kedjorna är löst, ta bort den krökta änden av kedjorna från bygelns kontakterna. Dra kedjorna så hårt som möjligt för att ta bort allt slack innan du sätter kedjorna till kontaktdonen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106061.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.