Chevy Volt Information

Volt är en bil i utvecklingen av Chevrolet, en uppdelning av General Motors. Volt är planerat att släppas i slutet av 2010 för 2011 års modell. Identifiering

Chevy Volt är en eldriven bil som körs på ett batteri som kan laddas från hushåll ström och kan generera sin egen el när batteriets laddning börjar bli låg. Den Volt kräver inte bensin för korta resor.
Avstånd


När fulladdat, ger Volt förare att resa för 40 miles enbart på dess batteri. Chevrolet anlände till 40-mil märke baserat på data som visar den genomsnittliga rundresa pendla till arbete i USA är 40 miles eller mindre.
Laddningstid

Chevy Volt kräver åtta timmar att ladda fullt när du använder en vanlig 120-volts uttag. Chevrolet visar att förarna koppla in bilen på natten för att förbereda för en morgonens pendla.
Funktioner

När Volt resor bortom 40 miles, sparkar sin bensindriven generator in, och bilen är kompetent att resa "hundratals extra miles" på en tank bensin, enligt Chevrolet.
Fördelar

När du kör på batteri, Chevy Volt avger inga emissioner. Den Volt också tillåter förare att fylla upp sina bränsletankar mindre ofta, om någonsin, vilket sparar pengar på bensinstationen.
Pris

Per december 2009 pris Volt var ännu inte fastställt, dock Chevrolet rapporterar att Volt ska kvalificera sig för en $ 7,500 federal inkomstskatt kredit som erbjuds för att köpa plug-in elbilar Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105355.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.