Om fördelarna med en hybridbil

Sedan 1990-talet har hybridfordon sålts i USA. Utvecklingen under åren har ökat körsträcka, bättre hållbarhet och gjorde bilarna mer lättillgänglig för en bredare publik. Ett antal biltillverkare och återförsäljare främja de olika fördelarna med att investera i en hybridbil i stället för en traditionell förbränningsmotor fordon. Fördelar med att köpa och köra en hybridbil allt från enkla ekonomi till positiva miljöeffekter. Funktioner

Jämfört med traditionella fordon, har hybridbilar förbättrad gas körsträcka. Denna fördel är uppenbar med de höga kostnaderna för bensin. Enligt Car and Driver Magazine, blir den genomsnittliga hybriden 10 till 15 fler miles per gallon än traditionella bilar.
Fördelar

Under den tidiga delen av 20-talet, den amerikanska regeringen instiftade en skatt incitamentsprogram för de medborgare som köpt hybridfordon. Skattelättnader varierar från $ 250 till $ 3,4000 för individer och familjer. Staterna är också tillgänglig för att utnyttja körfält bilpool för hybridbilar.
Betydelse

regenerativa bromssystem som används i hybridbilar också producerar fördelar. Detta system använder den kinetiska energin hos minskande rörelse för att hjälpa driva bilen batteri. Detta innebär att bromsarna håller längre och batterier använder mindre gas att ladda.
Överväganden

genomsnittliga hybridbil producerar ca 3,5 ton koldioxidutsläpp per år enligt US Environmental Protection Agency. En traditionell förbränningsmotor producerar över sju ton utsläpp per år.
Potential

En uppenbar fördel att köra en hybridbil är sinnesro den erbjuder. En hybrid använder en kombination av batteridrivna bränsleceller med en bränslesnål bensinmotor. Även om det fungerar i stort sett från batteriet, kan det kopplas till gasdrift lätt. Detta innebär att föraren är mindre sannolikt att vara strandsatta än andra elfordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105284.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.