Hur kan vi minska luftföroreningar med hybridbilar

Vad oro över föroreningar och miljöhälsa växa, är konsumenter vänder sig till produkter med minskad miljöpåverkan. I USA, är mobila källor som bilar står för mer än hälften av alla luftföroreningar i stadsområden, och fler och fler bilägare väg bort från bränsleslukarna, och mot effektivare hybrid modeller. Hybridbilar erbjuder stora förbättringar av bränsleekonomin, minskar sin förbrukning av petroleumbaserade bränslen och genererar lägre utsläpp av prekursorer luftföroreningar och koldioxid, än konventionella bensindrivna fordon. Funderar på att köpa en hybrid? Läs på! Instruktioner
Fatta ett välgrundat beslut
1

Tänk dina mål. Funderar du på att köpa en hybrid för att spara pengar, eller är du intresserad av att göra din del för att hjälpa miljön? Om du inte spendera så mycket tid bakom ratten, kan det ta ganska lång tid för dig att återställa din initial investering. Likaså om du är miljömedveten, kanske du vill överväga miljöpåverkan används hybridbatteri förfogande innan de bestämmer sig.
2

Gör din forskning. Analysera dina personliga, dag-till-dag körvanor. Hybridfordon återta energi som frigörs vid inbromsning och omvandla den till el för att driva fordonet. Denna process, som kallas regenerativ bromsning, är mest fördelaktigt för i-town förare som upplever stop-and-go-trafik och stoppljus möter och stoppskyltar regelbundet. För förare som loggar det mesta av sin körsträcka på motorvägen, kanske hybrider inte vara riktigt lika fördelaktig.
3

använd storlek överväganden för att begränsa din sökning. Till exempel, om du rutinmässigt utför flera passagerare, kan du överväga stadsjeepar, och om du vanligtvis dra last, kan en lastbil vara mer lämpligt. Om du köper en hybrid på grund av dess resurs-eller pengar att spara potential, kommer du vill överväga mindre fordon.
4

Begränsa din sökning. Titta på några av de uppgifter om bränsleekonomi tillgängliga från byråer som US Department of Energy och EPA. Unionen av Concerned Scientists har även en sida-vid-sida jämförelse av hybrid kvalitet, värde och miljömässiga fördelar.
5

Som du gå mot ett beslut, fundera på hur du ska finansiera ditt köp. Offentliga sektorns finansiering från den amerikanska Återvinning och Reinvestment Act från 2009 kan hjälpa dig på vägen till en ny hybridbil. Kontrollera recovery.gov eller IRS webbplats för att se om du är berättigad till en federal inkomstskatt kredit. De flesta hybrider köpta före 31 december, 2010 kommer att kvalificera sig för finansiering av upp till $ 3400. Statliga myndigheter har också attraktiva stimulanspaket som stöder köper nya hybrider eller konvertera konventionella bilar till hybrider. Kontrollera med statliga organ som övervakar förvaltningen av naturresurser, ekonomisk utveckling och transportinfrastruktur för att hitta möjligheter i ditt område. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105415.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.