Fakta om Hybrider

Hybrid fordon kombinerar en förbränningsmotor och en elmotor som kraftkälla. Använda en elmotor och batteri lagring tillåter maximal bränsleekonomi, skapar mindre beroende av icke-förnybara resurser (gas) och mindre föroreningar. Typer
p Det finns tre typer av hybridfordon: Milda hybrider använder en elmotor och batteri för att bistå förbränningsmotorn. I en full hybrid, kan den elektriska motorn och förbränningsmotor arbeta självständigt eller tillsammans. I en plug-in hybrid, är förbränningsmotorn endast en backup till den viktigaste uppladdningsbara motor och batterisystem.
Funktion

Alla hybrider ständigt dra från eller uppladdning batteriet. Ett sofistikerat datorsystem väljer lämpligt motor (gas eller el) för att maximera bränsleekonomin med bibehållen effekt.
Funktioner

Hybridbilar är konstruerade för att arbeta med den enkla konventionella bilar, och inte kräver någon särskild förarutbildning. De kan arbeta på samma villkor och temperaturer som någon annan bil.
Fördelar

Hybrider kan ge upp till 30 procent bränsle besparing eller mer jämfört med bensindrivna fordon. Addera Fun Fact

Några av de mest populära modellerna inkluderar Toyota Prius, Honda Civic Hybrid, Ford Hybrid Escape och Chevy Malibu Hybrid.

Potentiella

Tillverkarna förutspår att inom 20 till 40 år, kommer de flesta bilar att vara hybridmodeller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105332.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.