Om Toyota Hybridbilar

Toyota står för närvarande som världens största bil maker. Den Japan-baserade multinationella bolag leder denna push för bränslesnåla bilar med en ny uppställning av hybridfordon. Stigande bränslekostnader har de flesta amerikanska och europeiska konsumenter hastigt försöker lista ut hur man får ut det mesta av en tank. Många av dessa konsumenter vänder sig till Toyota hybridbilar för svaret. Historia

Toyota Motor Co började sitt engagemang för innovation 1937. Den Toyoda (inte ett stavfel) familj i Japan producerade lastbilar för den japanska armén under andra världskriget. Effektivitetsvinsterna av Toyotas krigstida produktion överförs framgångsrikt i efterkrigstidens marknaden. De snabbt etablerat sig som ett trovärdigt kommersiellt personbil företag. Vid 1970 var Toyota skeppa sina bilar runt om i världen. I början av 1990-talet, började Toyota söker efter sätt att göra bilar som är mer ekonomiska när det gäller bränsleförbrukning.
Funktion
p Alla av Toyotas hybrid fordon Synergy Drive fungerar med hjälp av en speciellt utformad transmissionssystem, två motorer och en enda motor. Motorerna använder el via generatorer och ett batteri. Dessa motorer avlasta bensinmotorn från att göra det mesta av arbetet. Maximal effektivitet uppnås med en kombination av aerodynamisk design, regenerativ bromsning, elektrisk energilagring och bensinmotorn stängs av vid trafikkontroller.
Typ

Toyota innehåller över sex typer av hybridfordon Synergy Drive. Prius är den mest populära. Denna medelstora bilar kom ut på marknaden 1997 och har sedan sålts till konsumenter i över 45 länder. US Environmental Protection Agency markerade 2008 Toyota Prius som den mest bränsleeffektiva bilar på den amerikanska marknaden. Toyota har också en Highlander Hybrid, en Camry Hybrid och flera Lexus hybrider (Lexus RX 400h, Lexus GS 450h och Lexus LS 600h).
Fördelar

Även billigare bilar finns på marknaden, dessa Toyotas hybridbilar erbjuda långsiktigt sparande. Med stigande bränslepriser, kan det faktum att dessa fordon får mer miles till gallon hamna spara en konsument hundratals om inte tusentals dollar i ett visst år. Använda mindre gas är inte bara bra för plånboken, är det också bra för miljön på grund av mindre föroreningar i luften. Dessutom har dessa hybridbilar testas mycket bra i fråga om säkerhet och pålitlighet.
Fakta

Toyota Prius får mellan 40 och 60 miles per gallon. De större Highlander Hybrid rankas mellan 27 och 32 miles per gallon. Dessa fordon är byggda för bränsleeffektivitet i stället för styrka och snabbhet, delvis på grund av det faktum att den Hybrid Synergy Drive batteriet är begränsad i sin maximala acceleration kapacitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105264.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.