Elektromagnet Använder på bilar

Elektromagnetisk energi är en gränslös energikälla som används i många branscher över hela USA. Denna teknik driver flera viktiga instrument i moderna bilar, från elektriska funktioner, till hela tändsystem och motorer. För länder som söker energioberoende, elektromagnetiska drivsystem i bilar ger ett alternativ till fossila bränslen genom att helt enkelt ansluta fordonet till ett uttag i slutet av dagen. Effekt Lås

Effekt dörrlås i moderna bilar använder elektromagneter i samband med elektriska signaler som genereras från fordonets styrenhet att bokstavligen skjuta dörrlås öppnas. Signalen sänds via radiosändare från en knappsats eller handhållen fjärrkontroll som sedan plockas upp av bilens färddator. När datorn får "upplåsningskod" från sändaren, serverar en elektrisk signal för att driva en elektromagnet som flyttar låset.
Vehicle Hårdvara

Flera komponenter finns under huven på en bil drivs av elektromagneter. En solenoid är en spole av tråd som använder en elektromagnet för att skapa linjär rörelse för att få mekaniska delar i linje och stänga en krets. Denna komponent är en integrerad del av tändningsprocessen av moderna bilar. Övriga bildelar, såsom högtalare, använder elektromagneter omgiven av en permanent magnet för att skapa elektriska impulser från ljudvågor.
Elmotorn

En elektrisk motorn är byggd på trådspolar vilka drivs genom den magnetiska kraft som skapas av elektromagneter. Elektrisk kraft omvandlas till mekanisk energi genom de elektromagneter som tur hjul och generera hastighet. Moderna elhybridfordon behålla detta magnetfält genom "regenerativ bromsning" som gör motstånd (friktion) skapas genom hjulet rörelse för att återta förbrukade elektriska krafter som behövs för att driva fordonet på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105394.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.