Do Hybridbilar förorena mindre?

Hybridbilar verka på en kombination av en bensinmotor och en elmotor. Bilen kommer att utnyttja den elektriska motorn under låga hastighetsförhållanden. Bensinmotorn används när högre hastigheter behövs. Kombinationen minskar drastiskt användningen av bensin och utsläpp av föroreningar. Historia

Hybridbilar var första massproducerade för den amerikanska marknaden under 1999. Honda var först med sin Insight och Toyota snart följde med sin Prius. Båda modellerna fortsätter att vara framgångsrika i USA.
Betydelse

US Department of Energy hävdar att hybridfordon i genomsnitt producerar mindre än 50 procent av utsläppen jämfört till en konventionell bil.
Typer

Honda, Nissan, Toyota, Ford, Chrysler och General Motors nu producera en uppställning av hybrider som inkluderar bilar, sport Nya fordon och lastbilar.
Fördelar

Toyota hävdar att dess lineup av hybrider har sparat mer än 155 miljoner liter bensin sedan de infördes 2000.


Potential

Den amerikanska regeringen ger en skattereduktion för köp av vissa hybridbilar. Detta är ett incitament för att övertyga folk att köpa "gröna" bilar. Att minska mängden strikt bensin-bränslesnålare fordon kommer att förbättra hälsan hos amerikanska medborgare genom att göra luften vi andas renare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105305.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.