Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur vinterförbereder ditt Mercury Båtmotor

Vinterförvaring din Mercury motor är helt avgörande för någon som bor i ett klimat som ens tillnärmelsevis kommer nära fryspunkten. Det är inte en verksamhet som bör överlåtas till sista sekund, och det är alltid bättre att offra några veckor av hösten båtlivet för sinnesfrid att det kommer att gå bra då de kom ut ur lagring under våren. Om din utombordare är liten nog att bära, bör den förvaras inomhus på en sågbock för vintern. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skruvmejselsats
klosettarmatur
Bucket
Nedre enhet olja
Imma olja
Bränsle stabilisator
sawhorsen
Visa fler instruktioner
1

Park din båt på en plan yta och luta motorn så att den är vertikal.
2

Lägg bränsle stabilisator till bensintanken. Förhållandet mellan det bränsle och stabilisator är 50-till-1, så hjälper det att ha en full tank så att du vet exakt hur mycket stabilisator att lägga.
3

Anslut en slang till vattenintaget spolning enheten och anslut enheten till vattenintaget. Den rodnad enheten ser ut som ett par hörselkåpor som passar runt den undre enheten. Vrid slangen på och starta motorn, låta den gå i 10 minuter.
4

Lossa bränsleledningen och låt motorn bränna bort eventuell kvarvarande gas. Ta bort rodnad enheten och låta vattnet rinna ut.
5

bort tändstiften och spraya imma olja i kontakten hål. Dra runt motorn en gång eller två gånger för att köra imma olja genom kolvarna och sedan ersätta tändstiften.
6

Placera en hink under den nedre enheten och ta bort växeln skruven fallet vent och oljeavtappningsskruven . Denna olja är mycket tjock och kommer att ta tid att helt dränera. Torka bort överflödig olja från skedda när oljan är klar dränering.
7

Sätt munstycket på växellådsolja röret i den nedre enheten avtappningspluggen och börja klämma på tuben tills du ser olja kommer ut från toppen vent. Ersätt den övre luftningsskruven, och snabbt ersätter den nedre skruven. Torka upp överflödig olja som kan ha spillts.
8

Lossa akterspegeln fästen och ta bort motorn om den är liten nog att transporteras, och förvara den vertikalt på en sågbock, och se till att hålla skädda från marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104108.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.