Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur vinterförbereder en MerCruiser 350

Din MerCruiser 350 behöver särskild vård innan du förvarar det för vintermånaderna. Vatten kyler motorn när den används. Detta vatten tömmer inte från motorn automatiskt. Motorn måste vinterbonade för att avlägsna vattnet från motorn. Underlåtenhet att korrekt vinterförbereder din Mercruiser gör att blocket spricker. Du kan köpa de tillbehör från en lokal båt butik att vinterförbereder din båt. Saker du behöver
skruvnyckel
Fuel stabalizer
Vattenförsörjning
trädgårdsslang
Motor flush Tool Review bilda dimma olja
Owners manual
Ratchet
Tändstiftshylsa
Visa fler instruktioner
1

bort din plug båt brunnen med hjälp av en skiftnyckel. Avtappningspluggen i botten av båten, direkt under outdrive.
2

Ta av locket från bränsletanken. Beräkna mängden bränsle stabilisator som anges på flaskan. Häll rätt mängd i bränsletanken och installera locket.
3

Öppna motorrummet och ta bort gnistfångaren med en skiftnyckel. Den gnistfångaren är den runda luftfilter som monteras på förgasaren. Den hålls på förgasaren med en mutter. Inspektera gnistfångaren och rengör eller byt vid behov.
4

Bifoga en trädgårdsslang till motorn flush verktyget och placera den på outdrive ventilationshålen. Slå på vattnet för att låta vattnet nå outdrive.
5

Låt fläkten att köra innan du startar motorn. Låt motorn köra i fem minuter.
6

Vrid bränslekranen till "Off". Bränslet är påslagen bränsletillförseln linjen innan den går in i förgasaren. Snabbt spraya förgasaren med imma olja tills motorn dör.
7

Stäng av vattentillförseln och ta bort motorn flush verktyget. Sätt tillbaka gnistfångaren på förgasaren. Dra åt muttern med en skiftnyckel.
8

Ta dräneringspluggarna från motorblocket. Se din bruksanvisning för platser avtappningspluggen. Låt vattnet rinna ut ur motorn innan du sätter tillbaka avtappningspluggarna.
9

Ta bort varje tändstift med en spärr och Tändstiftshylsa. Spraya en liten mängd imma olja i tändstiftshålet. Sätt tillbaka tändstiften och dra åt dem med hjälp av ett Ratchet och uttag.
10

Sänk outdrive så långt som möjligt utan att vidröra marken. Detta kommer att hålla växlarna inuti outdrive smorda under hela vintern.
11

bort batteriets minuspol från batteriet med hjälp av en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103738.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.