Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man lyfter en Jeep Body

Om du vill lägga till lite höjd under din Jeep för att möjliggöra mer däck utrymme eller resa, är en kropp hiss ett mycket ekonomiskt sätt att göra det. De kit som är tillgängliga kommer att ge dig alla de delar du behöver, och du kan slutföra projektet i ett par timmar hemma. Det finns lift kit finns med polyuretan fästen som ersätter din gummi och kära, liksom standard kit med en plast lyft blocket som sitter på toppen av din fabrik fästen. Du kan köpa båda stilarna på de flesta bildelar butiker eller en fyrhjulsdriven specialitet butik. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Wrench in
Breaker bar
Jack
Trä blockering
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet med en hylsa och spärrskaft eller skiftnyckel innan kroppen hissen på din Jeep. Placera kabeln på en plats som kommer att hålla det isolerat från batteriet medan du arbetar.
2

Leta upp och ta bort de fyra bultar från kylaren fläktkåpa med en hylsa och spärrskaft. Det finns två på varje sida, och de kör ner i kanten, den ena över den andra.
3

Lossa de elva skruvarna Kamerahuslocket under kroppen av din jeep med en socket och breaker bar, men ta inte bort dem ännu. Det finns 1 under grillen, 3 ner varje sida, 2 mellan bakhjulen och precis framför bensintanken, och 2 på de bakre hörnen av Jeep.
4

Placera en domkraft förarsidan av Jeep, precis under kroppen. Placera en bit av 2x4 eller 4x4 mellan domkraften och kroppen för att skydda kroppen från skada.
5

Demontera skruvarna Kamerahuslocket på förarsidan av Jeep med en hylsa och spärrskaft eller skiftnyckel. . Lyft förarsidan av Jeep kroppen med domkraften tills du kan glida hissen block mellan fabriken kroppen fästet och kroppen av Jeep.
6

Installera de nya, längre bultar Kamerahuslocket i monteras på förarsidan av Jeep. När du har slutfört alla fem skruvarna på förarsidan, flytta till passagerarsidan av Jeep och upprepa detta steg på dessa fästen.
7

Installera blockkroppen hissen ovanpå Kamerahuslocket belägna under mitten av grillen, sedan in de nya längre bultar Kamerahuslocket. Dra alla bultar Kamerahuslocket med tillverkarens anvisningar med hjälp av en hylsa och momentnyckel.
8

Mät upp en tum från monteringshålen på kylaren fläktkåpa och borra nya hål med en borrmaskin. Sätt tillbaka kåpan på kylaren med hjälp av de fyra bultar som din bort tidigare. Dra åt bultarna med en hylsa och spärrskaft tills säker.
9

Leta radiatorn stöd under den yttre hörnen av grillen. Ta dem ur jeepen genom att dra dem rakt ner och utanför kroppen. Montera de nya längre stativen genom att trycka dem på plats.
10

Återanslut kablarna till batteriet för din Jeep och dra åt dem med en skiftnyckel. Du kan nu testa köra din Jeep.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102911.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.