Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man tar bort instrumentpanelen Från en 2005 Dodge Ram Pickup

För att byta däck fabriken stereo i din Dodge Ram med en eftermarknad däck, måste du ta bort lastbilens främre instrumentpanelen för att komma åt fästet. På samma sätt måste du ta bort panelen när du installerar ett nytt navigationssystem. Processen är relativt okomplicerad och kommer inte att ta mycket lång tid, förutsatt att du vet vägen runt bilen. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejslar
Trim panel borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Park ditt RAM, och koppla den negativa batteripolen hjälp en skiftnyckel innan du fortsätter.
2

Avlägsna gummi liners från runt mugghållaren på förarens sida av mittkonsolen och pressa plastbricka för att ta bort det också. Använd en skruvmejsel för att ta bort de tre skruvarna (två på framsidan, en på baksidan) som fäster mittkonsolen till golvet, ta sedan bort själva konsolen. Skjut boot sålla täcker framåt för att lossa locket klipp, dra sedan av locket.
3

Kräng av beklädningsdetalj under mitten bezel panel med trim borttagningsverktyg, ta sedan bort två dolda skruvar under panelen med en stjärnskruvmejsel.
4

koppla till Panel ventilerna på ena sidan, sedan ta tag i ändarna på panelen med båda händerna och dra försiktigt bort det. Koppla bort alla elektriska ledningar och ställa instrumentpanelen åt sidan för att påbörja installationen eller reparation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102817.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.