Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man tar bort en Chrome galler på en Jeep Wrangler YJ

Jeep producerade YJ Wrangler 1987-1995. Den YJ känns lätt igen framifrån eftersom det är den enda modell av Wrangler med fyrkantiga strålkastare. Jeep YJ var faktiskt inte tillverkas med en kromad grill. Om din Jeep YJ verkar ha en kromad grill, vad du egentligen ser är en eftermarknad krom galler infoga. Dessa skär är tillverkade av en mängd olika företag som en kosmetisk förbättring för Jeep. Den goda nyheten är att eftersom Chrome delen är inte din faktiska grill, kan det vara ganska lätt att ta bort om du inte gillar insatsen. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

noggrant inspektera krom galler infoga. Du söker flikar, stift och skruvar som verkar vara att hålla den på din Jeep YJ: s galler. Var noga med att kontrollera området runt strålkastarna och baksidan av gallret. Du kan behöva öppna huven eller krypa under Jeep att få en ordentlig titt på baksidan av gallret.
2

Ta bort alla skruvar och dra upp alla flikar som håller insatsen på plats. Använd skruvmejseln för att bända hävstångseffekt, om det behövs.
3

försiktigt in skruvmejseln under kanten på framsidan av krom galler infoga. Bända uppåt tills den lossnar. Du kan behöva periodvis ompositionera skruvmejsel för att ta loss de områden som inte kommer upp med den ursprungliga pry.
4

Dra krom galler infoga helt off av Jeep.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103199.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.