Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man använder Dodge RAM 4 Wheel Drive

Den elektriskt skiftat överföring fallet i fyrhjulsdrift system för en Dodge Ram pickup kräver inte att du ska låsa nav , dra spakar eller stoppa lastbilen i de flesta fall . Dodge fyrväxlad överföring fallet använder ett streck - monterade brytare som gör att föraren kan nå över och vrid när de behöver fyrhjulsdrift . Instruktioner
1

Vrid från tvåhjulsdrift till fyrhjulsdrift lås . Låt från gaspedalen något och möjliggöra överföring fallet att skifta . Du behöver inte bromsa för att skifta i detta område .
2

Titta lampan på väljaren . Ljuset kommer att gå från 2WD till 4WD , så att du vet fyrhjulsdrift låsningen nu har aktiverats . Om detta område inte ger tillräcklig dragkraft du bör övergå till fyrhjulsdrift lågväxel .
3

Stoppa lastbilen eller sakta ner för att under tre miles per timme och i växellådans neutralläge . Vrid väljaren i 4wd låg och vänta på att lampan tänds för att indikera att det har skiftat i.
4

Shift lastbilen tillbaka till enheten , eller första växeln för en manuell växellåda , och fortsätta köra . Överföringen fall kommer ibland att göra ett gnisslande ljud vid växling till 4wd låg . Detta är normalt och det finns ingen anledning att vara bekymrad över det .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102902.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.