Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Jeep Tricks & Fixar

jeepar är unika fordon eftersom de kan användas som dagliga fordon i staden och förorterna, men är också byggda för off-road bruk. Det finns vissa knep och fixar som kan göras till en jeep så att den är bättre lämpad att köra på off-road spår och inte riskerar att bli allvarligt skadad. Backspegeln Relocation

Backspeglar faller ofta utanför Jeepar när de kör off-road på otroligt ojämna stigar, vilket får dem att bryta eller åtminstone vara jobbigt att sätta tillbaka regelbundet. En lösning är att montera en större backspegel på störtbåge ram av Jeep precis ovanför vindrutan, hålla spegeln från att falla av bilen medan terrängförhållanden och ge förarna en bättre sikt över vägen eller bilar som kör bakom dem. Snurra stammen av backspegeln och montera den mot denna störtbåge med en konsol för att hålla den på plats. Det också tillåter förare att se mer av deras främre vindrutan under körning.
Vattentät CD-spelare

Vid körning off-road i en jeep, kan vatten stänka in Jeep eller regn och dåligt väder kan regna ner på den öppna toppen av bilen. Installera vattentäta CD-spelare för att skydda ljudsystem och elektroniken av Jeep, i allmänhet. 12 skivors CD-växlare som vanligtvis är installerade på baksidan av en bil kan också installeras i Jeepar och vattentät. Genom att montera denna enhet i en ammo lås låda, kan det fungera ändå i rutan medan skyddad från alla element som kan få den att krångla eller kortslutning.
Underbody Off-Road Lights

Ibland jeepar kör över stora stenar eller andra föremål på stigar som allvarligt kan skada deras underreden. Detta händer ofta i svagt ljus eller på natten. Dessa risker kan undvikas genom att installera lampor under jeep, med tjocka bitar av plexiglas på sina fronter så att de inte bryts av stenar eller andra bitar av skräp på vägen sparkas upp i ljuset. Dessa lampor kan hakas i strålkastaren systemet av Jeep, så att de tänds när strålkastarna slås på och kan ha strålkastare inställning justeras när strålkastaren är Brights är påslagna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103032.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.