Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Kawasaki Mojave specifikation

Kawasaki Mojave är namnet på en ATV (All Terrain Vehicle) tillverkas av Kawasaki Motors Corporation. Den Kawasaki Mojave är en vuxenstorlek sport ATV fördelaktigt för dem som gillar sport ridning. Den ATV är känd för sin underskrift ljusa, lime-grön färg. Den Kawasaki Mojave infördes 1987 och upphörde produktionen under 2003. Motor

Kawasaki Mojave har en kompakt, encylindrig förbränningsmotor, vilket gör kylningen processen att bli snabbare jämfört med motorer som har mer än en cylinder. Den vätskekylda, fyrtaktsmotor kräver slutförandet av fyra slag (intag, makt, avgaser och komprimering stroke) i syfte att avsluta hela cykler. Den Kawasaki Mojave har en DOHC (dubbla överliggande kamaxlar) layout. Förskjutningen av motorn, vilket är volymen av dess cylinder, är 249 kubikcentimeter. Den kompressionsförhållande ATV är 11,0:1. ATV har en manuell, femstegad växellåda.
Bromsar

Kawasaki Mojave främre bromsarna är triple-hydrauliska dubbla skivbromsar medan de bakre bromsarna är också skiva bromsar. Skivbromsar är nödvändigt för att förhindra hjulen från att rotera och även för att tvinga hjulen att rotera med en betydligt långsammare hastighet. Disc-bromssystem består av grundläggande komponenter såsom bromsok, kolvar, bromsbelägg och rotorer, som alla arbetar för att skapa friktion nödvändigt att upphöra eller bromsa rotationen.
Suspension

Kawasaki Mojave främre fjädring har dubbla A-armar (även känd som dubbla triangellänkar suspension) och två stötdämpare när bakfjädringen har en enda svängarm med en stötdämpare.

Mått

Kawasaki Mojave s torrvikt är £ 79 Torrvikt inkluderar inte någon utrustning eller bränsle vikt. Den totala längden och bredden på Kawasaki Mojave är 68 inches och 43 tum, respektive. Sitthöjden på ATV är 30 inches. Hjulbasen, som mäter avståndet mellan mitten av fram-och bakhjul, är drygt 44 inches. ATV har en kapacitet för drygt två liter bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102827.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.