Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Felsökning av Jeep Liberty Hastighetsmätare

En hastighetsmätare som underlåter att registrera rätt hastighet kan leda till att du får en fortkörningsböter om du inte är försiktig. Felsökning en hastighetsmätare Jeep Liberty är relativt enkel, tar lite tid och kommer att spara framtida krångel. Följ dessa steg för att korrekt och effektivt felsöka hastighetsmätaren i din Jeep Liberty för att få dig tillbaka ut på vägen på ett säkert sätt. Saker du behöver
Stoppur
Visa fler instruktioner
1

Konsultera instruktionsboken för din Jeep Liberty och kolla efter lämplig däckdimension. Liberty hastighetsmätare körs på de totala revolutioner av däcket, vilket betyder att om däckens storlek skiljer sig från vad som rekommenderas i jeep manualen, kommer du att märka en annan läsning på hastighetsmätaren.
2

Kör din Jeep Liberty runt kvarteret en gång eller två gånger för att kontrollera om hastighetsmätaren registrerar en hastighet. Om du ser att det inte är, måste du ta din Jeep till en mekaniker för att få en ny installerad. Installera en ny hastighetsmätare måste göras av en mekaniker som måste kalibrera den. Ta din Jeep Liberty på motorvägen, tillsammans med en passagerare, och öka till 60 MPH
3

. Instruera din vän att hålla utkik efter milemarkörer sedan har han starta ett stoppur när du passerar en och stoppa den när du går förbi nästa.
4

Notera den tid det tog att slutföra milen i Jeep. Om det tog betydligt längre eller kortare tid att slutföra milen går på 60 MPH, då måste du köpa rätt storlek däck för din Jeep.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102877.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.