Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man tar bort en Jeep Wrangler Soft-Top Back Fönster

Soft-top Jeepar är roliga att köra, på väg och i terräng. En av de bästa delarna med att ha en soft-top är att kunna höja och sänka den när du vill. Med soft-top down, känner du en känsla av frihet och närhet till naturen. För att sänka suffletten, måste du först ta bort de bakre fönstren. Detta kan verka knepigt, men med rätt teknik, det tar bara en minut eller så. Instruktioner
1

Öppna bakluckan av Jeep hela vägen. Lämna det öppet tills du är klar avlägsnar bakrutan. Om du sänker hela soft-top, se till att du låsa de främre låsen, som är belägna ovanför vindrutan på insidan av Jeep.
2

Öppna första par inches av seglet panelen från sidorna av botten av bakrutan. De segel paneler är de områden på höger och vänster sida av fönstret. För att komma till dragkedjor, öppnar de små flikarna segel panel.
3

Börja på den högra sidan av fönstret, packa en liten mängd av blixtlåset.
4

bort bakluckan bar från sina vaggor genom att dra den rakt mot dig eller bort från Jeep. Låt stången hänga från fönstret fritt.
5

Fortsätt packa resten av fönstret. När du kommer till slutet av blixtlåset på vänster sida, bogserbåt fönstret nedåt för att koppla dragkedjan. Ta bort fönster och förvara den på ett säkert ställe.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103142.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.