Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

ATV Parker i New Jersey

New Jersey är inte särskilt ATV-vänlig. Medan privata ATV ridning forum do list platser för ATV att köra, kan dessa platser inte vara lagligt. De få rättsliga, officiella ATV trail möjligheter i New Jersey är i lokaler som delas med MX (motor kors) ryttare och andra terränggående varianter. Det finns för närvarande inga statligt ägda anläggningar, så alla platser för ATV parker är avgiftsbaserade och privat. Atco MX Park

Atco MX Park ligger intill Atco Raceway. MX Park är öppen för både "praxis" (general ATV ridning) och lopp från mars till november. Banan har varit konfigureras för 2010 och lyser så att den kan användas på natten. Besökarna kommer att behöva ringa i förväg för att kontrollera om evenemang, som tävlingar och speciella evenemang trumf allmän ridning. Det finns mellan tre och fem praxis dagar per månad, med fler på sommaren.

ATV trail har en åskådarläktare område för åskådare och vänder sig till åkare i alla åldrar, även minderåriga behöver föräldrarnas undantag. Den Atco MX Park är tänkt som en motorsports fritids destination, dvs det kommer med koncession står, badrum och även ett arkadspel. Åskådare och ATV ridning deltagare är båda avgifterna.

Atco MX Park1000 Jackson RoadAtco, NJ 08.004.856-768-6000atcomxracing.com
New Jersey Motorsports Park
< p> New Jersey Motorsports Park är en 700 hektar stor, state-of-the-art anläggning som är under uppbyggnad. Den Motorsports Park öppnades 2008 för speciella evenemang, men fler anläggningar och spår läggs. Fas 2 av konstruktionen kommer att se tillägg av en kombinerad off-road-spår som kommer att vara öppen för ATV, fas 1 är för road racing, ett klubbhus och go-kart. Avsedd som en fullservice anläggning, kommer parken att ha hotell, matservering och spår för alla typer av motorsport och faktureras som en full-service motorsports destination. Besökare kan läger på plats och bland utbudet av Motorsports Park är spår nummer.

New Jersey Motorsports Park8000 Uppdelning Creek RoadMillville, NJ 08332 (856) 327-7217 njmotorsportspark.com

nära Old Bridge Township Raceway Park

Old Bridge Township Raceway Park medan inte en ATV park per se, inte erbjuder konkurrenskraftiga ATV racing på en av sina två spår. Detta är en blandad motorsport anläggning med, spåra tävlings övningsområden för off-road motorcyklar och en off-road racing track. ATV ridning är begränsad till tävlingsdagar och tillhörande ATV /quad övningslektioner. Det finns också en peewee (junior) serier för yngre medlemmar. Den Raceway Säsongen varar från februari till november, och detta är en professionell mötesplats med frekventa händelser, står koncession, läktare och andra faciliteter.

Old Bridge Township Raceway Park230 Pension RoadEnglishtown, NJ 07726 (732) 446-7800 etownraceway. com /quads.aspx

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102949.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.