Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur att rengöra en förgasare på en Honda 250 Fourtrax

En förgasare reglerar bränsle och luft som går till och från motorn. Om din Honda 250 Fourtrax förgasaren blir för smutsigt kommer du att märka att det kommer att börja köra out-of-sync och motorn i din Honda kommer att bli mindre känslig än normalt. Det är nödvändigt att ta bort Honda 250 förgasare innan du rengör den, och detta kommer att kräva en hel del fysisk styrka. Detta arbete bör endast tas på om du har tidigare praktisk erfarenhet av underhåll av fordon. Saker du behöver
Tryckluft
Gummihandskar
Rengöringsmedel
Rag
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera PCV slang tråd och kallt choke linje nära toppen av förgasaren och koppla bort dem. Hitta vaccum linjen och gasvajer, koppla bort dem också.
2

Lyft sakta förgasaren ur Honda 250. Förgasaren är tung så du kan behöva ett extra par händer som hjälper dig att lyfta den på ett säkert sätt. Placera förgasaren försiktigt på golvet när de tas bort.
3

Blötlägg Honda 250 förgasare i ett rengöringsmedel och låt stå i 12 till 18 timmar för att tillåta lösningsmedlet att göra sitt jobb. Den typ av vätska som behövs för detta kan köpas från butiker bilverkstäder.
4

bort förgasaren från lösningsmedlet och spraya den med tryckluft. Detta kommer att bryta upp någon ansamling av smuts och olja. Torka förgasaren ner med en trasa för att få några fläckar av smuts kvar.
5

Lyft förgasaren tillbaka in i bilen och ansluta alla kablar och sladdar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102813.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.