Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Specifikationer för 2006 års Honda FourTrax Foreman 4x4 ES 500FE

Honda FourTrax Foreman ES500FE 4X4 är en äventyrlig terränggående fordon. 2006 års modell har integrerade strålkastare och bakljus och driver tyst och smidigt. Det finns också ett Traxlok system som gör det möjligt för föraren att växla mellan två-och fyrhjulsdrift genom att helt enkelt bläddra en switch. Motor

Foreman har en fyrtakts, encylindrig motor med överliggande ventil konfiguration. Motorn är monterad i längdled och har ett deplacement på 29 cubic inches. Motorn är också luftkyld.
Prestanda

FourTrax Foreman 4X4 har manuell växellåda med automatisk koppling. Det finns fem hastigheter, och den primära enheten är axel och kan gå åt andra hållet. Drivlinan typen är valbar mellan 4X2 och 4X4 lägena. Förmannen har också standard differentialbroms.
Fjädring och bromsar

förmannen funktioner 6,7-tums oberoende dubbel fjädring triangellänkar fram och 6,7-tums svingarm bak upphängning med dubbla stötdämpare. Det finns dubbla hydrauliska bromsar för fram och förseglade mekaniska trumbromsar för baksidan. Addera Mått

Honda FourTrax Foreman har en längd av 83 inches, en bredd på 46.8 inches och en höjd av 46,5 inches. Sitthöjden är 33,9 inches med 7,5 inches av markfrigång och en hjulbas på 50,7 inches. Den Honda Foreman väger cirka 597 pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102884.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.