Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Suzuki Escudo V6 specifikation

Den Escudo var en kusin bland en stor familj av re-badged fordon från GM och Suzuki s joint venture, CAMI - Canadian Automotive Manufacturing Inc. CAMI har producerat ett antal mekaniskt identiska GM /Suzuki fordon. Den Escudo var tillgänglig med en V6 under sin andra generation - 1999-2003 - vid vilken tidpunkt det var också känd som Suzuki Grand Vitara, Chevrolet Tracker och Grand Vitara, och Mazda Gå vidare. Det fanns inga förändringar i motor, drivlina, chassi eller option paket under denna generation. Mått

Escudo var tillgängliga som antingen en tvådörrars eller fyrdörrars. Två-dörrars modeller hade en 86,6-tums hjulbas, var 152 inches lång, 67 inches bred och mellan 65 och 67 inches tall beroende på trim nivå och däck. Tjänstevikten kontroller på om ca 3.100 pounds. Fyra dörrar hade en 97,6-tums hjulbas, var 163 inches lång, 67 inches bred och var 65 eller 68 inches tall beroende på årsmodell, trim nivå och däck.
Motor och transmission

En av de få skillnaderna mellan Escudo och dess amerikanska Tracker kusin var sin motor - den Escudo använde en 2,0-liters version av Suzukis dubbla överliggande kamaxlar, dubbade H-serien V6 i H20A. Den H20A använde en 78-mm hål, en 69,7-mm slaglängd och en 9,5-till-1 kompressionsförhållande för att producera sin 134 hästkrafter och 127 foot-pounds av vridmoment. Den Escudo fanns med köparens val av en tre-växlad automatlåda, en fyra-växlad automatisk eller en femväxlad manuell växellåda. V6-utrustade escudo fanns tillgängliga med antingen bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift via en manuell överföring fallet. Denna generation använde samma drivlina hela sin kör.
Inredning bekvämligheter

V6 Escudo kom med ett antal inre alternativ inklusive fyra-vägs framsäten makt och en 60/40-split bänk baksätet, både klädd i tyg. Underhållning i bilen ingår en AM /FM-stereo med in-dash CD-spelare. Standard säkerhetsutrustning ingår framför förare och passagerare krockkuddar, halogenstrålkastare med dagtid-running och fördröjning-off, dimljus, djupt tonade rutor, automatisk utomhusbelysning kontroll, makt dörrlås med bakre barnsäkerhet mekanism. Ett stöldskydd och förbandslåda var frivilligt. Addera Chassi utrustning

Escudo används skivor fram och bak trumbromsar och rack-and-pinion servostyrning. Den använde fjäderben fram med spiralfjädrar och gas trycksatta stötdämpare. Bakvagn var en multi-link setup. Femväxlad bakaxelutväxling kom in på 4,3-till-1. Den Escudo använde 16-tums silver-stil hjul med P235/60/16 all-season däck. Takreling och bakre stötfångare var standardutrustning, och ett takräcke var frivilligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103133.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.