Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Dodge 4X4 Tech Tips

"fyrhjuling" Tidningen heter Dodge Power Wagon pickup truck av året 2005, och Dodge deras populära Ram har varit "Motor Trend" tidningens lastbil av året i tre separata år --- med 2010 . Detta rykte för kvalitet har tjänat Dodge en lojal följande, men det finns alltid utrymme för förbättringar. Utför rätt uppgraderingar för att göra din Dodge 4x4 lastbil mer bekväm och behaglig. Skydda din säng


Oavsett om du tar din lastbil av vägen, på en arbetsplats eller till affären, får sin säng ett träningspass varje vecka. Bedliners skydda sängen från repor, bucklor och eventuell rost, och de gör det lättare att rengöra. Om du inte har en bedliner, installera ett.
Fixa din värmare

Ingenting är viktigare än en fungerande värmare under vintern. Om din värmare inte blir varmt och du har uteslutit vattenpumpen och termostaten, har tiden kommit för att titta på värmeelementet. Värmare kärnor kan bli inkopplad, men de är också lätta att kontrollera. Bara värma upp motorn med värmefläkten off, jämför sedan värmen i ditt övre kylarslangen med temperaturen på slangarna som går in och ut ur din värmeelementet. Alla tre slangar ska känna ungefär samma, om man värmeslangen känns svalare, kan din kärna vara igensatt. Om du misstänker att ett problem, be en mekaniker att kontrollera värmaren takt härdflödet. Om han hittar en begränsning, byta ut värmeelementet och spola kylsystemet när du ändå håller på.
Lägg 6 tum Lift
p Om du som att våga utanför stigen, du vet vikten av markfrigången. En lift kit kan ge dig att avslut, men det kan vara ur din liga om du inte har tid eller pengar att installera en multilink upphängning med trippel bypass chocker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102900.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.