Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur Dra en Front Länk Sway Bar på en Jeep Wrangler

Om du äger en Jeep Wrangler och du gillar att köra off-road, är du förmodligen bekant med krängningshämmare länkarna och frånkoppling av krängningshämmaren. Koppla ger dig mer utrymme att flexa vid körning över ojämn terräng. Däremot kan de stock krängningshämmare länkar vara knepigt att bråka med. De kan också komma loss, och när de gör det, måste du dra åt dem för att förhindra skrammel under körning. Det är också viktigt att dra åt dem för att garantera din egen säkerhet på och utanför vägen. Saker du behöver
Hylsnyckel (18mm) katalog skiftnyckeln (18mm och 19mm)
Visa fler instruktioner
1

Park ditt Jeep på en plan, jämn yta såsom ett garage, uppfart eller parkeringsplats.
2

Lokalisera krängningshämmare länkar, som finns bakom framhjulen av Jeep. Länkarna liknar hundben, och är fästa vid krängningshämmaren och axel. Det kan vara till hjälp att vrida ratten till lättare tillgång länkarna (vrid hjulen rätt att arbeta på vänster link, och lämnas att arbeta på rätt länk).
3

Dra den nedre axeln mount bult och mutter med en 18mm hylsnyckel och 18mm skiftnyckel tills de ligger tätt. Vrid bulthuvudet i medurs riktning samtidigt som muttern från att rotera med den andra nyckel. Dra åt bultarna kan vara ganska svårt om de är rostiga eller smutsiga.
4

Dra den övre länken fästen genom att sätta en 19 mm skiftnyckel mellan länken och krängningshämmare, och håll kulledstappen i plats medan du drar åt muttern med en 18 mm hylsnyckel. Dra åt muttern tills det är ordentligt.
5

Upprepa proceduren för krängningshämmare länk på motsatt sida av Jeep.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102895.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.